پنل ارسال خبر
نسخه چاپی


مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان امور عشایر ایران:

جمعیت جوان پایه های اصلی رشد اقتصادی و اجتماعی کشور محسوب می شوند

مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان امور عشایر ایران گفت: جمعیت جوان عامل اقتدار و پایه های اصلی قدرت و رشد اقتصادی و اجتماعی کشور محسوب می شوند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از روابط عمومی امور عشایر استان اردبیل، حجت الاسلام سیدعبدالله بحرینی در همایش جوانی جمعیت عشایر استان اردبیل با بیان این مطلب اظهار داشت: با توجه به تاکید رهبر معظم انقلاب و شرایط ضروری کشور برای نجات از پیری جمعیت، با برگزاری همایش های تبیینی‌ تلاش می‌کنیم تا قدم موثری در راستای جوانی جمعیت در جامعه عشایری برداریم.

وی با بیان اینکه ظرفیت های زیادی در جامعه عشایری در حوزه های اقتصادی، فرهنگی و امنیتی وجود دارد و این جامعه نقش بسزایی در دفاع مقدس و دفاع از مرزهای کشور دارند، بر ضرورت انجام فعالیت های فرهنگی در مناطق عشایری تاکید کرد.

حجت الاسلام بحرینی با اشاره به اینکه یکی از مهم ترین مولفه های سرمایه انسانی، وضعیت سالم مردم است، گفت: قدرت و توسعه هر کشور در رابطه با نیروی انسانی و جمعیت معنا پیدا می کند و حرکت به سمت توسعه همه جانبه نیاز جدی به توسعه و ارتقاء سرمایه انسانی دارد.

همایش جوانی جمعیت عشایر اردبیل و اختتامیه نخستین جشنواره کتابخوانی عشایر اردبیل با عنوان "بیلیک اوبالاری" و رونمایی از دومین دوره جشنواره "طعم کتاب با عشایر" در استان با حضور نماینده ولی فقیه در سازمان امور عشایر ایران، مشاور امور زنان و خانواده رئیس سازمان امور عشایر ایران، برخی از مدیران ستادی و استانی و جمعی از روسای طوائف ایل شاهسون در سالن اجتماعات جهاد کشاورزی پارس آباد برگزار شد.

در این همایش از خانواده هایی که در سال جاری صاحب فرزند سوم و بیشتر شده اند تجلیل به عمل آمد و به تعدادی از عشایر استان در خصوص جوانی جمعیت پک های مهر مادری اهدا شد.

مشاور رئیس سازمان و مسئول امور بانوان سازمان امور عشایر ایران نیز در این نشست به ورنی بافی زنان عشایر اشاره کرد و گفت: حمایت مناسب از ورنی‌بافان با ارائه تسهیلات کم‌ بهره، تأمین مواد اولیه مناسب، برگزاری کلاس‌های به ‌بافی، نظارت بر کیفیت تولید و خرید تضمینی محصولات برای اشتغال پایدار زنان و دختران عشایری در حال انجام است.

سیده فریده موسوی با اشاره به سهم زنان عشایر در تولید صنایع دستی، افزود: فرشبافی و قالیبافی یکی از استعداد‌ها و اصلی‌ترین شغل‌های عشایر است و یادگیری آن از دوره کودکی آغازمی شود و عشایر برای بافتن این فرش‌ها مدل خاص و نقشه‌ای ندارند و به صورت ذهنی فرش را می‌بافند و به همین دلیل است که فرش‌های عشایری جزو منحصر به فرد‌ترین فرش‌های دنیا نام برده می شود.

  • تاریخ درج خبر : شنبه ٥ آبان ١٤٠٣ - ٠٨:٥١
  • /
  • ارسال به دوست
  • نسخه چاپي
نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: