استاندار ایلام در همایش شبانان و گله داران ایلام:

1500 راس دام عشایر ایلام صادر شده و 5000 راس نیز آماده صادرات است

استاندار ایلام گفت: تاکنون 1500 راس دام مازاد عشایر استان صادر شده و 5000 راس دام دیگر نیز آماده صادرات است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازما امور عشایر ایران به نقل از روابط عمومی امور عشایر ایلام، حسن بهرام نیا در همایش شبانان و گله داران عشایر استان ایلام اظهار داشت: تاکنون 1500 راس دام مازاد عشایر استان به خارج از کشور صادر شده و پنج هزار راس دام دیگر نیز آماده صادرات است.

وی افزود: ۲۰ میلیارد تومان تسهیلات به عشایر استان پرداخت شده و ۲۲ میلیارد تومان نیز برای بهسازی ایلراه های عشایری استان هزینه شده است.

استاندار ایلام خاطرنشان کرد: عشایر از لحاظ شهامت و رشادت همواره در صف مقدم هستند و بار اصلی عرصه تولید و اقتصاد نیز بر دوش این قشر است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور نیز در این همایش از افزایش ۳۸ درصدی واکسیناسیون دام عشایر کشور طی سال جاری خبر داد و گفت: برای توسعه خدمات دامپزشکی و با هدف پاکسازی ۶ بیماری دامی از جمله شاربن، پی پی آر، لمپی اسکین، هاری و تب برفکی برنامه هایی در دست اقدام است و در قالب اردوهای جهادی عملیات پیشگیری از بیماری، ارائه خدمات درمانی دامی و جهاد تبیین در حوزه عشایری برنامه ریزی شده است.

سیدمحمد آقامیری افزود: طبق اذعان سازمان بهداشت جهانی دام، کشور ایران در زمینه واکسیناسیون دام و مبارزه با بیماری های واگیردار دامی جایگاه مطلوبی دارد و در این زمینه رشد داشته است.

این مراسم در منطقه عملیاتی بانروشان و با حضور سران عشایر و گله داران از نقاط مختلف استان، معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفان و جمعی از مدیران دستگاه های مختلف مرتبط با عشایر برگزار شد.

• تاریخ درج خبر : چهارشنبه ٩ آذر ١٤٠١ - ٠٩:٠٣