پنل ارسال خبر
نسخه چاپی


نشست با رئیس مرکز ملی فرش ایران

تاکید سرپرست سازمان امور عشایر بر برندسازی فرش تولیدی عشایر

سرپرست سازمان امور عشایر ایران در نشست با نماینده مردم مسجدسلیمان و لالی و اندیکا و رئیس مرکز ملی فرش ایران بر برندسازی فرش تولیدی عشایر تاکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، نشست مشترک سرپرست سازمان امور عشایر ایران با نماینده مردم مسجدسلیمان، لالی، اندیکا و هفتکل و رئیس مرکز ملی فرش ایران در سالن کوچ سازمان امور عشایر برگزار شد.

سرپرست سازمان امور عشایر ایران در این نشست بر برندسازی محصولات عشایر از جمله صنایع دستی و فرش تولیدی عشایر تاکید کرد.

عباس پاپی زاده اظهار داشت: امروز تولیدات عشایر طرفداران زیادی دارد و باید با برندسازی، این تولیدات را با برند عشایر به بازار عرضه کنیم.

وی افزود: باید زنجیره تولید صنایع دستی عشایر را ایجاد کنیم و در این خصوص از ظرفیت بالای اتحادیه ها و تعاونی‌‌های عشایری که تمام عشایر در آنها عضویت دارند استفاده کنیم.

سرپرست سازمان امور عشایر ایران بیان داشت: باید بررسی کنیم چرا تاکنون نتوانسته‌ایم فرش عشایر را در بازارهای جهانی مطرح کنیم و چه موانعی بر سرراه بوده و این موانع را برطرف کنیم.

وی بر استانداردسازی صنایع دستی عشایر با استاندارهای جهانی تاکید کرد و شناسایی نیازهای بازار و ایجاد زنجیره تولید صنایع دستی عشایر را  ضروری عنوان کرد.


معرفی اندیکا به عنوان شهر ملی "دست بافته‌های عشایر"

نماینده مردم مسجدسلیمان، لالی، هفتکل و اندیکا در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست از ثبت اندیکا به عنوان "شهر ملی دست بافته‌های عشایری" خبر داد.

علیرضا ورناصری گفت: طی 20 روز گذشته از طریق وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، شهر ملی دست بافته‌های عشایری کشور به نام شهرستان اندیکا ثبت شده است.

وی افزود: ثبت ملی شهرهای صنایع‌دستی به‌عنوان شهر دست‌بافته‌ها، گام مهمی برای شناساندن ظرفیت‌های صنایع‌ دستی،  برندسازی و رونق اقتصادی و شکوفایی فرهنگی این مناطق است.


 نمایشگاه های داخلی و خارجی فرصتی برای معرفی و عرضه فرش عشایر 

رئیس مرکز ملی فرش ایران نیز در این نشست با اعلام آمادگی برای برندسازی فرش عشایر و معرفی آن به بازارهای جهانی، اظهار داشت: هر کمکی بتوانیم انجام می دهیم تا از ظرفیت نمایشگاه های داخلی و خارجی برای معرفی و عرضه محصولات صنایع دستی عشایر و همچنین عرضه آن به گردشگرها استفاده کنیم.

مهرنوش رافع با بیان اینکه خاستگاه فرش که قدمت زیادی دارد مناطق روستایی و عشایری است، افزود: دو میلیون نفر در صنعت و هنر فرش در کشور فعالیت می کنند که قسمت عمده آن در مناطق عشایری و روستایی تولید می شود و در حال حاضر 5500 نفر دانشجو و دانش آموز در کشور در حوزه فرش تحصیل می کنند.

وی بر بهبافی صنایع دستی عشایر و اصلاح نژاد دام در کشور تاکید کرد و گفت: با اصلاح نژاد دام در مناطق عشایری می توانیم پشم تولیدی دام عشایر را به مقدار زیادی افزایش دهیم.

رئیس مرکز ملی فرش ایران خرید تضمینی محصولات تولیدی عشایر را از برنامه های این مرکز عنوان کرد و آمادگی مرکز ملی فرش کشور را برای همکاری های مشترک با سازمان امور عشایر و تعاونی های عشایری اعلام کرد.

 

  • تاریخ درج خبر : دوشنبه ٢٧ دی ١٤٠٠ - ١٥:١٨
  • /
  • ارسال به دوست
  • نسخه چاپي
نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: